Dodatna oprema za kolica

Torbe i ruksaci

Podijeli info o proizvodu

zoom
  • icon-2PROMO VIDEO
  • icon-3KONFIGURATOR
  • icon-4PREUZMI MATERIJALE
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

Dodatna oprema za kolica

Torbe i ruksaci
Rolko ruksak

Rolko ruksak za invalidskim kolicima: svestrani dodatak za slobodno vrijeme, školu i rad. Prilagodljivo i jednostavno pričvršćivanje na invalidska kolica pomoću podesivih trakama. Pogodno za boce i boce s kisikom. Ruksak se može lako zatvoriti patentnim zatvaračem. Zatvarač se može osigurati i lokotom.

Transportna torba za kotače

Ima tri odvojena odjeljka s presvlakom za s kotače od 20 do 26 inča. Idealno kada potrebni rezervni set kotača i/ili rezervni kotač.Ručke olakšavaju za nošenje te unutarnji džep za dodatnu opremu kao što su osovine kotača i alat čine transportnu torbu idealnim pratiteljem za korisnike invalidskih kolica.

Messenger torba

"Messenger torba“ nije prikladna samo za invalidska kolica, već i za rolatore.
Torba se može postaviti na ručke kolica ili rolatora. Pored toga, torba je otporna na prljavštinu i vodu, ima lijep dizajn i naramenice za korištenje kao torba za ramena.

OSTALI PROIZVODI

Vodootporne i zimske navlake

Transfer daske

Zaštita za žbice

Terapijski stolovi

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services