hzzo_number 1222010710004

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječja invalidska kolica Tom 5 Streeter

Podijeli info o proizvodu

zoom
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječja invalidska kolica Tom 5 Streeter
  TOM 5 je dizajniran u suradnji s profesionalnim dizajnerima i specijalistima za sjedala i ističe se ne samo dizajnom, već i uporabnom vrijednošću – to su jedna od najlakših kolica u kategoriji.

  Novo dizajnirani visokotehnološki okvir je proizveden pomoću metode visoke tehnologije ALUX, koja iskorištava aluminijske legure i učvršćivače od titana. ALUX metoda osigurava lakoću i izdržljivost okvira. 100% ALUX potpuno aluminijsko sjedalo također je izrađeno metodom visoke tehnologije ALUX.

  Proizvod je uspješno prošao crash testove te ispunio sve zahtjeve norme EN ISO 7176/19. To omogućava uporabu ne samo za uobičajene aktivnosti , nego i transport u specijalno prilagođenim motornim vozilima, opremljenim sustavom za prihvat kolica.

  OSTALI PROIZVODI

  Dječji terapijski stolac Tampa

  Dječja invalidska kolica Jacko Streeter

  Dječja invalidska kolica Kid

  Dječja invalidska kolica Jacko Pipper Comfort

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services