DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječji terapijski stolac Tampa

Podijeli info o proizvodu

zoom
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječji terapijski stolac Tampa
  SJEDNI SUSTAV

  Sjedni sustav prilagodljive veličine i pozicije sjedišta za djecu s posebnim potrebama kojima je potrebna potpora i stabilizacija kod sjedenja u svakodnevnim aktivnostima u školi, obiteljskom domu ili rehabilitacijskoj ustanovi.

  TRI VELIČINE

  Baza sustava za sjedenje pruža stabilnost i mobilnost s mogućnošću podešavanja sjedne jedinice po širini,visini i kutu uz podešavanje visine oslonaca za ruke Tampa je dostupan u 3 veličine - STD, MAXI, SuperMAXI 42.

  BOGATA OPREMA

  Uz standardnu opremu (prednji metalni štitnik, rukohvat za guranje, stražnji kotači s kočnicama). Tampa nudi i mogućnost dodatne opreme kao što je terapijski stol, Flexipads jastučići, te široki raspon opreme i dodataka za pozicioniranje.

  OSTALI PROIZVODI

  Dječja invalidska kolica Jacko Pipper Comfort

  Dječja invalidska kolica Kid

  Dječji terapijski stolac Froggo

  Dječja invalidska kolica Tom 5 Streeter

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services