PROTEZE

Proteze - OD AMPUTACIJE DO PROTEZE U 5 KORAKA

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

PROTEZE

Proteze - OD AMPUTACIJE DO PROTEZE U 5 KORAKA
  1. SAVJETNIK ZA ORTOPEDSKA POMAGALA

  Organizira i vodi Vas kroz cijeli proces rehabilitacije i brine o Vama u svakom koraku nakon izlaska iz bolnice. (dogovara termine pregleda, pojasniti će Vam vaša prava, organizirati prijevoz saniteta, riješiti Vam termin u ustanovi za rehabilitaciju i izradu odgovarajućeg pomagala) a sve u svrhu da Vas se rastereti nepotrebnih dodatnih napora.

  2. KUĆNA REHABILITACIJA

  U periodu kućne fizikalne rehabilitacije savjetnik Vam pomaže u dogovoru s vašim liječnikom dobivanje odgovarajuće terapije za što učinkovitiji oporavak.

  3. SPECIJALISTIČKI PREGLED

  U suradnji s Vama i nadležnim liječnikom dogovara se termin pregleda na kojemu se procjenjuje Vaše zdravstveno stanje i propisuje daljnji tijek rehabilitacije.

  4. KARDIOLOŠKI PREGLED

  Kardiološki pregled je specijalistički pregled kardiologa koji na temelju anamneze i kliničkog pregleda postavlja točnu dijagnozu za nastavak rehabilitacije.

  5. USTANOVA ZA REHABILITACIJU 

  Savjetnik u suradnji s Vama i nadležnim liječnikom dogovara termin smještaja u ustanovi gdje se odvija rehabilitacija sa stručnim suradnicima i pod nadzorom specijalista u periodu od 3 – 5 tjedana (izrada privremene proteze, škola hoda, vježbe i isporuka trajne proteze).

  ODLAZAK KUĆI – Za sva pitanja i nejasnoće što Vam je potrebno za Vašu protezu i stečena prava stojimo na raspolaganju

  OSTALI PROIZVODI

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  Decline all Services
  Accept all Services