LIFTOVI & RAMPE

Prenosive rampe

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

LIFTOVI & RAMPE

Prenosive rampe
  IRC150 - iRamp Carbon
  Napravljena od karbonskih vlakana, ova rampa je najlakša na tržištu. U isto vrijeme pruža maksimalnu slobodu i sigurnost za korisnika.
  ANYRAMP VR 25
  Snažna i lagana rampa, sa širinom od 82 cm i nosivošću do 400 kg. Nosiva površina je otvorena što propušta snijeg i zemlju. Rampa je preklopiva i može biti zaključana kada nije u uporabi.
  IRP50 - IRAMP
  IRP je prenosiva rampa koja se sklapa po duljini. Sa trakcijskom površinom koja omogućuje kretanje težim skuterima i električnim kolicima. Moderni materijali je čine laganom i izdržljivom.
  Lagane, sklopive i prenosive rampe omogućavaju jednostavno svakodnevno korištenje, npr. kod ukrcaja kolica u automobile ili svladavanja vanjskih arhitektonskih prepreka. Prenosive rampe dolaze u više kombinacija: teleskopske, sklopive i rampe za rubnjake.

  OSTALI PROIZVODI

  Modularne rampe

  Caeser

  MB 1800

  Terry Melody 3

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services