ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Orion Metro

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Orion Metro
Bez obzira da li uživate u kratkom putovanju na kavu s prijateljima ili se vozite do lokalne trgovine ORION METRO je idealan izbor koji će vas odvesti tamo.Novi, ergonomski dizajnirani Orion METRO projektiran je iznova s fokusom na ključne značajke važne kako novim tako i iskusnim korisnicima skutera.
Rezultat je novi ORION METRO opremljen s brojnim karakteristikama koji osiguravaju korisnicima iskustvo jednostavne, sigurne i udobne vožnje u kojoj mogu uživati.ORION METRO je savršeni spoj udobnosti, sigurnosti i pouzdanosti.

Sustav ovjesa na kompaktnom Orion METRO dizajniran je za vožnju raznovrsnim površinama i terenima, omogućujući vam da se opustite i uživate u kontroliranom, čvrstom pogonu i udobnosti. Snažan motor u kombinaciji s pneumatskim gumama od 11" će vas odvesti glatko i sigurno preko prepreka ili na neravnom terenu.

OSTALI PROIZVODI

Colibri

Leo

Comet Pro

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services