LIFTOVI & RAMPE

MB 1800

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

LIFTOVI & RAMPE

MB 1800  Platformski lifter namijenjen za vanjsku ili unutarnju uporabu. 100% proizveden u Njemačkoj.

  Jednostavna instalacija

  Sve što trebate za MB1800 lift je utikač za struju i ravna površina dimenzija 143 cm x 170 cm.

  Sigurnost

  Ukoliko je odabrana opcija automatskih vrata, otvaraju se samo kada lift pristane na gornji položaj. Automatska vrata također omogućavaju jednostavnije korištenje i povećavaju komfor.

  Fleksibilnost

  Dostupan s ravnim i nagnutim izlazom, MB1800 se može ugraditi tako da pruža dostupnost objektu iz bilo koje pozicije. Dostupan s ravnim i nagnutim izlazom, MB1800 se može ugraditi tako da
  pruža dostupnost objektu iz bilo koje pozicije. Platformski lifter omogućava lak i jednostavan pristup s kolicima svakoj zgradi. Sa maksimalnim podizanjem do 179 cm, nosivošću do 350 kg i veličinom platforme od 90 x 170 cm lift može prenositi i korisnike elektromotornih kolica na visinu balkona. Automatska blokada protiv proklizivanja omogućuje instalaciju na ravnoj površini ili u rupi u podu.

  OSTALI PROIZVODI

  Modularne rampe

  Terry Melody 3

  MB 750

  Homeglide

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services