hzzo_number 122103071205

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječja invalidska kolica Piper Comfort

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječja invalidska kolica Piper Comfort  JACKO PIPPER Comfort su vrhunski dizajnirana dječja kolica posebne prilagodbe. Kolica su namjenjena transportu djece. Sklopivo podvozje je proizvedeno od laganih i izdržljivih aluminijskih profila.Kolica su u standardu opremljena s podesivim osloncima za bedra i listove , produženim leđnim naslonom podesivim po kutu , punim gumama 175/225 mm, velikim podesivim ,odvojivim osloncima za stopala, 5-uporišnim pojasom s jastučićima za ramena.

  Čvrsti leđni naslon je opremljen s prihvatnicima pojasa za pozicioniranje u više točaka koje osiguravaju optimalnu poziciju ramena.Ove karakteristike čine ova kolicima vrlo pogodnima za svakodnevno korištenje u gradu i javnom prijevozu, ali i za aktivnosti u prirodi. Prilagodljivost kolica i mogućnost montaže širokog raspona dodatne opreme, osiguravaju prilagodbu većini potreba širokog raspona korisnika.
  Za ispravnu upotrebu konzultirajte se s vašim prodajnim savjetnikom. Kolica udovoljavaju najvišim Europskim standardima te svim higijenskim, tehničkim i sigurnosnim zahtjevima EU

  OSTALI PROIZVODI

  Dječja invalidska kolica Kid

  Madita Terapijski stolac

  Dječja invalidska kolica Piko

  Dječja invalidska kolica Corzino Classic

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services