LIFTOVI & RAMPE

Homeglide

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

LIFTOVI & RAMPE

Homeglide
  ERGONOMSKI DIZAJN - JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE

  HomeGlide je dizajniran i razvijen u suradnji s radnim terapeutima i testiran u praktičnim uvjetima od strane mnogih kupaca diljem Europe. Zadovoljava najviše ergonomske zahtjeve i vrlo je jednostavan za korištenje. Nasloni za ruke i noge mogu se preklopiti, smanjujući širinu HomeGlide na samo 368 mm kada je parkiran, imajući stepenice slobodne za druge korisnike. Ako se vrata ili hodnik nalaze blizu dna stubišta, HomeGlide uvijek može biti instaliran sa električnom preklopnom šinom.

  SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

  HomeGlide ima brojne sigurnosne značajke uključujući sigurnosni pojas i senzor na naslonima za noge koji reagiraju na svaku prepreku i zaustavljaju lift. Baterija se automatski puni na gornjoj i donjoj stanici, čime se osigurava da je lift uvijek spreman za uporabu i može doći do svojeg odredišta sigurno čak i u slučaju nestanka struje. Lift prestaje s kretnjom čim korisnik pusti ručicu za upravljanje.

  KARAKTERISTIKE

  * Nagrađivani dizajn
  * Montaža moguća na obje strane ravnog stubišta
  * Nosivost do 138 kg
  * Preklopivo sjedalo koje štedi prostor
  * Upravljač s funkcijama Pozovi-Pošalji na dnu i vrhu stubišta
  * Vanjski model dostupan

  OSTALI PROIZVODI

  Flow

  MB 1800

  Automobilske rampe

  Prenosive rampe

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services