DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječji terapijski stolac Froggo

Podijeli info o proizvodu

zoom
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječji terapijski stolac Froggo
  FROGGO je vrlo inovativan sjedni sustav za djecu s posebnim potrebama, koja zahtijevaju adekvatnu potporu i pozicioniranje. Karakteristike su mu potpuna potpora i pozicioniranje u sjedećem položaju za svakodnevne aktivnosti (kod kuće, u školi, u rehabilitacijskim centrima, ....).

  FROGGO terapijski stolac se proizvodi u tri veličine. Potpuno aluminijska “ALUX “ sjedna jedinica je u potpunosti podesiva po dimenzijama kao i po poziciji. Vrlo inovativni MONOSLIDE dizajn sjedne jedinice nudi i provjereni fleksibilni sustav za pričvršćivanje i fiksiranje, te mogućnost montiranja dodataka za pozicioniranje (veliki izbor profesionalnih dodataka su dostupni na zahtjev). Sjedna školjka je kompletno pokrivena odvojivom mekom i podstavljenom tekstilnom presvlakom.

  OSTALI PROIZVODI

  Dječja invalidska kolica Corzino Classic

  Dječja invalidska kolica Action 3 Junior

  Dječja invalidska kolica Kid

  Dječji terapijski stolac Tampa

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services