ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Elektromotorni skuter Scorpius

Podijeli info o proizvodu

zoom
 • icon-2PROMO VIDEO
 • icon-3KONFIGURATOR
 • icon-4PREUZMI MATERIJALE
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Elektromotorni skuter Scorpius
  Scorpius je posebno dizajniran za pojedince koji žele održavati aktivan, neovisan način života bez obzira na prostor kretanja. Idealan za svakodnevnu upotrebu, mogućnost brzog sklapanja skutera također je savršena karakteristika za putovanja onima koji svoje skutere žele odvesti u inozemstvo.

  Lako se sklapa i prenosi - Dostupan u 2 verzije, Scorpius može biti ručno sklopljen u 3 jednostavna koraka, dok Scorpius-A može biti kompaktno sklopljen za manje od 10 sekundi s jednim pritiskom na gumb.

  Kompaktan i lagan - U sklopljenom obliku je kompaktan, oba modela mogu biti jednostavno smještena unutar prtljažnika bilo kojeg automobila. Oba modela teže manje od 30 kg s uklonjenim baterijama, mogu se bez napora podići kad je to potrebno. Kod oba skutera oslonac za noge je vrlo malen kada se sklopi što znači da ih se može lako pohraniti u mali prostori.

  Sukladan sa zrakoplovom - Za neovisnost u inozemstvu, standardna litijionska baterija od 11,6 Ah teži samo 2,8 kg, a to su IATA i MSDS sukladan za inozemna putovanja zrakoplovima. Preporučuje se da se prije putovanja obratite svom zrakoplovnom prijevozniku.

  OSTALI PROIZVODI

  Elektromotorni skuter Leo

  Elektromotorni skuter Colibri

  Elektromotorni skuter Comet Pro

  Elektromotorni skuter Orion Metro

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services