ELEKTROMOTORNA INVALIDSKA KOLICA

Elektromotorna invalidska kolica Kompas

Podijeli info o proizvodu

zoom
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

ELEKTROMOTORNA INVALIDSKA KOLICA

Elektromotorna invalidska kolica Kompas
  Invacare Kompas kolica kombiniraju slobodu kretanja elektromotornim kolicima te kompaktan dizajn invalidskih kolica na ručni pogon. Upravo to ih čini idealnim za pojedince koji žive aktivan i neovisan način života. Kompas kolica predstavljaju jedna od najlakših i najkompaktnijih sklopivih elektromotornih invalidskih kolica. Ne ugrožavaju prostor te su vrlo praktična. Svestrana kolica sa savršenim pogonom idealno su rješenje za one koji žele izvuči maksimum iz života.

  Lako sklopiva i kompaktna

  Zahvaljujući kreativnom dizajnu, Kompas kolica se brzo i jednostavno sklapaju u samo jednom koraku minimalizirajuću vrijeme i trud. Sklopljena kolica imaju izuzetno male dimenzije usporedive sa sklopljenim ručnim invalidskim kolicima. Kolica imaju kompaktnu veličinu te sposobnost vertikalnog stajanja kada su sklopljena. Upravo to čini ova kolica idealnim za čuvanje u uskim postorima kao što je prostor ispod stepenica ili između namještaja.

  Izuzetno lagana i lako prenosiva

  S težinom manjom od 21 kg, Kompas su najlakša i najkompaktnija elektromotorna kolica u širokom portfelju Invacare proizvoda. Optimizirana su za lako rukovanje i po potrebi lako prenosiva kako bi se unijela u kućni prostor ili smjestila u prtljažnik automobila.

  Svestrana, prikladna i zabavna!

  Bilo za kućnu upotrebu, uzbudljive izlete ili svakodnevne aktivnosti, lako pokretljiva Invacare Kompas elektromotorna kolica mogu doseći domet od 11 km. Jednostavno sklopite i krenite!

  OSTALI PROIZVODI

  Elektromotorna invalidska kolica Aviva

  Storm 4 X-plore

  Storm 4

  TDX SP2 Ultra LowMax

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services