Elektromotorni dodaci za kolica – dodatni pogoni

Električni dodatni pogon za invalidska kolica E-Motion

Podijeli info o proizvodu

zoom
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

Elektromotorni dodaci za kolica – dodatni pogoni

Električni dodatni pogon za invalidska kolica E-Motion  LAKŠE JE KRETATI SE

  Koncept kotača e-motion je iznimno jednostavan: e-motion pogonske kotače možete kombinirati s gotovo svim invalidskim kolicima pomoću dva diskretna prilagodnika. Tijekom kretanja, senzori ugrađeni u obruče za guranje mjere vaše kretanje za vožnju i pružaju vam željenu snagu motora. To vam omogućuje kretanje, upravljanje i kočenje invalidskim kolicima bez mnogo truda. Težine svega 7,8 kg po pogonskom kotaču, e-motion je jedan od najlakših aktivnih dodatnih pogona na tržištu.

  BUDITE SAMOSTALNI I OSTANITE MOBILNI

  Pogon e-motion daje vam vjetar u leđa potreban da biste svladali svakodnevne, ali i neobične životne situacije, samostalno i bez ičije pomoći. Uz podržavanje brzine do 8,5 km/h*, izvrsno ćete se kretati. Zahvaljujući ugrađenim litij ionskim baterijama, e-motion ima domet do 25 km. Stoga se ne morate brinuti o dodatnom punjenju i možete u potpunosti uživati u svojoj samostalnosti.

  SVLADAJTE SLOBODNE PROSTORE

  Bez obzira radi li se o velikim udaljenostima, kosinama ili nekoliko dodatnih kilograma prtljage, e-motion vas podržava u svakoj situaciji, čak i kada kočite na nizbrdici. To osiguravaju njegovi visoko efikasni i ugodno tihi električni motori. Uz e-motion proširujete radijus svojih radnji, nastavljate se kretati i trenirati svoje vitalne funkcije. Istovremeno, trajno štitite svoje mišiće i zglobove od pretjeranog rada. Na taj ćete način uvijek stići na cilj opušteni i još uvijek biti aktivni!

  IDEALNI SUPUTNIK ZA SVAKODNEVNI ŽIVOT

  Bez obzira jeste li na poslu, u kupovini ili na odmoru: kotači e-motion su iznimno upravljivi i u svim situacijama se kreću jednako lako kao i ručna invalidska kolica. Kotači e-motion mogu se ukloniti s invalidskih kolica u jednom potezu te umetnuti u bilo koji prtljažnik. Kotači za ručno kretanje se obično i dalje mogu koristiti s istim invalidskim kolicima. Kotači e-motion su uvijek s vama kada putujete, a možete ih ponijeti čak i na zrakoplov.

  SVE JE POD KONTROLOM ZAHVALJUJUĆI ERGONOMSKOM SUSTAVU UPRAVLJANJA (ECS)

  Pomoću opcionalnog daljinskog upravljača ECS možete jednostavno uključivati i isključivati e-motion iz svog sjedala te prebacivati između dvije različite razine potpore za uporabu u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Dostupan je i poseban način rada za učenje za neiskusne vozače koji vam postepeno predstavlja upravljanje kotačima e-motion zahvaljujući postavci za posebno glatko kretanje. Po potrebi, ECS daljinski upravljač možete upotrijebiti i za aktivaciju patentirane odgode pomicanja na kotačima e-motion. On vas automatski drži na mjestu 5 sekundi čim mahnete ruke s obruča za guranje kada se vozite uzbrdo. To vam daje dovoljno vremena da namjestite ruke bez da se invalidska kolica pomiču unazad.

  PRILAGODLJIVO POJEDINCU

  Kotači e-motion su fleksibilni: kompatibilni su sa širokim rasponom modela invalidskih kolica i mogu se prilagoditi vašim individualnim potrebama. Osjetljivost senzora na obruču za guranje može se zasebno prilagoditi na svakom od pogonskih kotača. Stoga, više ili manje snage u jednoj ruci nije problem. Vaš specijalizirani distributer ili terapeut ima i mogućnost izvršiti daljnja podešavanja vaših kotača e-motion kako bi bili točno prilagođeni vašim potrebama i stilu vožnje. Kotači e-motion dostupni su u tri veličine i mogu se na zahtjev opremiti ergonomskim obručima za guranje. Time se osigurava optimalno hvatanje u svim situacijama vožnje.

  APLIKACIJA E-MOTION MOBILITY: PAMETNI POMOĆNIK KADA STE NA PUTU

  Pametni telefoni postali su integralni dio našeg svakodnevnog života. Nije potrebno spomenuti da e-motion u potpunosti iskorištava dobrobiti ove tehnologije. Besplatna aplikacija e-motion Mobility pruža vam nekoliko unaprijed postavljenih profila za vožnju:
  Standard (standardno): živahno, ali i uravnoteženo upravljanje za svakoga.
  Sensitive (osjetljivo): za osobe s ograničenom funkcijom šaka i/ili relativno malom snagom u rukama, kojima je potreban jači dodatni pogon tijekom vožnje.
  Soft (nježno): za osobe koje nisu uvježbane i preferiraju pasivniji stil vožnje.
  Active (aktivno): za osobe koje imaju punu funkciju šaka i/ili relativno jake ruke, a koje više vole sportski način vožnje.
  Također možete pregledati trenutačnu brzinu, kilometražu i razinu napunjenosti akumulatora e-motion, te čak snimiti i spremiti vožnje putem GPS-a.

  PAKET MOBILITY PLUS: DOMIŠLJATE DODATNE FUNKCIJE U POKRETU

  Imajte obje ruke budu slobodne dok se krećete ili dodatnu dozu brzine kada se želite brže kretati! Uz paket Mobility Plus možete aktivirati cijeli niz dodatnih funkcija u aplikaciji Mobility. Time dobivate još više od svojeg proizvoda e-motion!

  OSTALI PROIZVODI

  Električni dodatni pogon za invalidska kolica E – Pilot

  Električni dodatak za kolica E – mobility

  Električni dodatni pogon za invalidska kolica E – FIX

  Električni dodatak za kolica Tiboda

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services