Elektromotorni dodaci za kolica – dodatni pogoni

Električni dodatni pogon za invalidska kolica E - FIX

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

Elektromotorni dodaci za kolica – dodatni pogoni

Električni dodatni pogon za invalidska kolica E - FIX
Jednostavan za korištenje

Invalidskim kolicima ćete lako upravljati pomoću pogona e-fix, a na njega ćete se naviknuti gotovo odmah. Brzina se može kontinuirano mijenjati od 0,5 do 6 km/h (0,31 do 3,7 mph) putem upravljača kojim je lako baratati. Što manju brzinu odaberete, to ćete lakše upravljati vožnjom. Vi upravljate, a e-fix razmišlja za vas!
Nadalje, kompaktna kontrolna jedinica nudi vam izvrsnu udobnost. Njezin jasan zaslon u boji vidljivo prikazuje sve važne informacije, kao što su kapacitet akumulatora i brzina. Ako želite, e-fix možete prilagoditi osobnim potrebama koristeći intuitivnu navigaciju izbornikom. Nadalje, uključene su i dodatne pametne značajke, primjerice integrirano periferno svjetlo koje vam osvjetljuje put u mraku.

Više slobode u svakodnevnom životu

Dvije tihe i snažne pogonske jedinice čine e-fix idealnim suputnikom, bilo da ste u zatvorenom ili na otvorenom. Okretanje na mjestu i manevriranje u zatvorenim prostorima ili sigurno i snažno svladavanje kosina** – nijedno nije problem za e-fix.

Konfigurirajte e-fix svojim individualnim potrebama

e-fix se može prilagoditi vašim potrebama, bez obzira na to jeste li nježni ili sportski tip: pogonska jedinica se može pojedinačno programirati. Na taj način se karakteristike vožnje mogu prilagoditi vama. upravljačka jedinica se može postaviti tako da odgovara dešnjacima ili ljevacima.
Uz mogućnost snažnijih izdržljivih pogonskih kotača, e-fix mogu koristiti osobe koje teže do 160 kg. Opcijske dostupne intuitivne komande za pratitelja čine e-fix savršenim pomagalom za guranje i kočenje za vašeg pratitelja. Sveobuhvatan asortiman dodatne opreme učinit će vaš život jednostavnijim i pružiti vam veću udobnost.

Izniman proizvod se može prepoznati po domišljatim detaljima

Težine svega 2,1 kg, malena litij-ionska baterija iznimno je laganai praktična. Njezin dugi vijek trajanja i 24 mjeseca dugo jamstvo proizvođača nude sveobuhvatno i pouzdano napajanje u pokretu. Zahvaljujući sustavu magnetskog utikača EasyConnex, upravljačka jedinica i punjač akumulatora se jednostavno spajaju. Automatski kontakt akumulatora u inovativnom nosaču akumulatora od posebne je pomoći u svakodnevnoj uporabi

Tako malen. Tako dobar

Lagan je i za njega nije potreban alat. Za spremanje jednostavno otpustite steznike za brzo postavljanje te uklonite dijelove pogona e-fix s invalidskih kolica. Niti jedan dio nije teži od 7,9 kg, a sve se može smjestiti u stražnji dio automobila. e-fix možete jednako lako i brzo ponovno sastaviti kada dođete na svoje odredište.

Možete se pouzdati u e-fix

E-fix je proizvod tvrtke Alber, specijalista za iznimno prijenosna i praktična pomagala za kretanje. Nezavisne institucije su ispitale i pozitivno ocijenile vijek trajanja, kvalitetu i robusnost proizvoda e-fix. Proizvodi tvrtke Alber izrađuju se prema najvišim standardima i neovisno ispitani od strane TUV-a, nadležnog tijela za standarde u Njemačkoj, u skladu s najnovijim smjernicama za medicinske proizvode.

„Mogu li upotrijebiti e-fix na svojim invalidskim kolicima?”

Pogon e-fix može se koristiti s većinom modela invalidskih kolica. Nosači za postavljanje pogonskih kotača pričvršćuju se na okvir invalidskih kolica. Kotači za
ručno kretanje se i dalje mogu normalno koristiti na vašim invalidskim kolicima.

„Koliko brzo se e-fix kreće?“

Maksimalnu brzinu pogona e-fix možete kontinuirano mijenjati od 0,5 do 6 km/h(0,31 do 3,7 mph). Stoga možete sigurno pronaći svoju optimalnu brzinu kretanja.

„Koliko verzija pogona e-fix postoji?“

Pogon e-fix je osmišljen za osobe maksimalne težine do 120 kg (264 lbs).  Opcijski dostupni ojačani kotači veće nosivosti mogu koristiti osobe maksimalne težine do 160 kg (352 lbs). Standardna verzija pogona e-fix ima kotače veličine 22" ili 24".

 

Kratki pregled proizvoda E-fix. Najčešća pitanja i odgovori.

 

„Hoće li e-fix pomoći i mom pratitelju?“
Da! Držač koji je dostupan kao dodatna oprema omogućuje postavljanje upravljačke jedinice na ručke za guranje invalidskih kolica. Opcijska intuitivna
kontrola za pratitelja pratitelju olakšava guranje kolica.

„Koliko daleko mogu putovati na jednom punjenju akumulatora?“
Ovisno o težini osobe, vrsti terena, temperaturi, postavkama invalidskih kolica i površini tla, jednim punjenjem akumulatora možete prijeći do 16 km (10 milja).
Domet možete povećati do 20 km (12,4 milje) pomoću opcijskog dostupnog akumulatora velikog kapaciteta. Drugo jednostavno rješenje za povećanje dometa je dodatni rezervni akumulator.

„Koliko strmu rampu ili kosinu može svladati pogon e-fix?“
Pogon e-fix može svladati kosine i strmine do 20 %, ovisno o postavkama invalidskih kolica, težini korisnika i tlu.**

„Može li se e-fix staviti u automobil?“
Da! To omogućuje njegova modularna struktura. Svi dijelovi pogona e-fix mogu se jednostavno ukloniti s invalidskih kolica bez alata, a time se štedi prostor tijekom umetanja u prtljažnik automobila. Vaša invalidska kolica se i dalje mogu sklopiti.

„Koliko teži pogon e-fix?“
Pogonski kotači Svaki po 7,9 kg / 17,40 lbs
Akumulator 2,1 kg / 4,63 lbs
Upravljačka jedinica 0,6 kg / 1,32 lbs
Sučelje 0,8 kg / 1,76 lbs
Ukupna težina 19,3 kg / 42,51 lbs
e-fix je odobren medicinski proizvod. Pogon e-fix je sukladan CE-u sukladno Europskoj direktivi o medicinskim proizvodima (MDR) 2017/745 te je dobrovoljno podvrgnut testiranju i certifikaciji od strane društva TÜV Süd, u skladu s trenutno valjanim izdanjem standarda EN 12184.

OSTALI PROIZVODI

Električni dodatni pogon za invalidska kolica E-Motion

Dodatni električni pogon za invalidska kolica SMOOV ONE

Električni dodatni pogon za invalidska kolica E – Pilot

Električni dodatak za kolica E – mobility

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services