ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Elektromotorni skuter Comet Pro

Podijeli info o proizvodu

zoom
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Elektromotorni skuter Comet Pro
  Bilo da obilazite lokalne trgovine, idete na dulji izlet u grad, ili želite ići još dalje, novi Comet Pro će vas odvesti u udobnosti, sigurnosti i stilu. Njegove snažne mogućnosti na otvorenome, kombinirane s naprednim sigurnosnim značajkama i opcijama, osiguravaju brz, snažan i pouzdan pogon. Sa svojim izvanrednim značajkama vožnje i modernom estetikom, Comet Pro nudi snagu i performanse u premium paketu.

  Zahvaljujući poboljšanim značajkama vožnje i 2 x 75 Ah baterijama, Comet Pro omogućuje vam uživanje u duljim i zahtjevnijim vožnjama izvan granica grada. Njegovi veliki prednji i stražnji kotači od 13", u kombinaciji s vrhunskim sustavom ovjesa, omogućuju sigurno savladavanje rubnika i prepreka na nesmetan i udoban način. Osim toga, automatsko smanjenje brzine će vas usporiti prilikom vožnje oko ugla pri velikoj brzini za dodatnu stabilnost i sigurnost.

  OSTALI PROIZVODI

  Elektromotorni skuter Colibri

  Elektromotorni skuter Scorpius

  Elektromotorni skuter Orion Metro

  Elektromotorni skuter Leo

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services