ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Elektromotorni skuter Comet Pro

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

ELEKTROMOTORNI SKUTERI

Elektromotorni skuter Comet Pro
Bilo da obilazite lokalne trgovine, idete na dulji izlet u grad, ili želite ići još dalje, novi Comet Pro će vas odvesti u udobnosti, sigurnosti i stilu. Njegove snažne mogućnosti na otvorenome, kombinirane s naprednim sigurnosnim značajkama i opcijama, osiguravaju brz, snažan i pouzdan pogon. Sa svojim izvanrednim značajkama vožnje i modernom estetikom, Comet Pro nudi snagu i performanse u premium paketu.

Zahvaljujući poboljšanim značajkama vožnje i 2 x 75 Ah baterijama, Comet Pro omogućuje vam uživanje u duljim i zahtjevnijim vožnjama izvan granica grada. Njegovi veliki prednji i stražnji kotači od 13", u kombinaciji s vrhunskim sustavom ovjesa, omogućuju sigurno savladavanje rubnika i prepreka na nesmetan i udoban način. Osim toga, automatsko smanjenje brzine će vas usporiti prilikom vožnje oko ugla pri velikoj brzini za dodatnu stabilnost i sigurnost.

OSTALI PROIZVODI

Elektromotorni skuter Orion Metro

Elektromotorni skuter Colibri

Elektromotorni skuter Leo

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services