hzzo_number 1221060710003

Aktivna invalidska kolica

Action 5

Podijeli info o proizvodu

zoom
POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Vaš upit za proizvod

Aktivna invalidska kolica

Action 5
  Sa jedinstvenim mehanizmom sklapanja te izuzetnom čvrstoćom, Action 5 se može prilagoditi i najzahtjevnijim detaljima korisnika.
  S izuzetnim voznim performansama i maksimalnom razinom stabilnosti, Action 5 su kolica s karakterom.

  * Jedinstven i patentiran "H" oblik sklopivog mehanizma na Action 5 osigurava samozaključavanje, dizajniran da poboljša vozne karakteristike i osigura veću udobnost, iskustvo ugodne vožnje.

  * Dodatna stabilnost kolica rezultira manjim naporom prilikom pokretanja kolica.

  * Podesivo sjedište - Sjedište je podesivo preko traka, time se osigurava podešavanje težišta. Ispod sjedišta nalazi se mali džep za skladištenje stvari poput mobitela ili ključeva.

  * Oslonci za stopala mogu se pomicati u smjeru prema van od okvira ili prema unutra. Prednja zakrivljenost okvira oslonca za stopala mogućaja je u varijanti 70,80 ili 90 stupnjeva, opcija elevacijskog oslonca ili potpora za bataljak za osobe s amputacijom.

  * Oslonci za ruke se mogu skinuti ili odmaknuti a postoji i otpuštajuća poluga koja olakšava transfer. Jednostavno namještanje vijaka fiksira oslonac za ruke. Postoji opcija hemi oslonca za ruke.

  OSTALI PROIZVODI

  Aktivna Invalidska kolica IRIS X1

  Action 5 Rigid

  Aktivna invalidska kolica K – series 2.0

  Aktivna invalidska kolica KSL 2.0

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  Decline all Services
  Accept all Services