hzzo_number 1221060714002

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječja invalidska kolica Action 3 Junior

Podijeli info o proizvodu

zoom
KUPI PROIZVOD U WEB SHOPU

Vaš upit za proizvod

DJEČJA INVALIDSKA KOLICA

Dječja invalidska kolica Action 3 Junior  Invacare Action 3 Junior su lagana , sklopiva dječja standardna kolica na ručni pogon, dizajnirana za djecu  dobi između 3 i 15 godina. Action 3 Junior su razvijena kako bi zadovoljila potrebe djece za mobilnošću , ali i mogu rasti s djecom. Budući da se djetetove potrebe mijenjaju Action 3 Junior nudi širok raspon opcija i dodataka kako bi pratilo djecu u njihovom razvoju , a istovremeno im pružili neophodnu potporu i adekvatno pozicioniranje. Action 3 Junior je modernog izgleda i dizajna u skladu s zahtjevima djece.

  Širina sjedišta i podvozja se može podesiti uz pomoć inovativnog sustava teleskopskih škara podvozja. Moguće je podesiti širinu sjedišta u četiri širine od 205 do 380 mm.

  OSTALI PROIZVODI

  Dječja invalidska kolica Tom Ben 4 Plus

  Dječji terapijski stolac Froggo

  Dječji terapijski stolac Tampa

  Dječja invalidska kolica Tom 5 Streeter

  Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

  Postavke privatnosti

  Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


  Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

  [popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

  Decline all Services
  Accept all Services