O nama

Orto Rea d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1993. g. kao tvrtka za transport, carinjenje te špediciju pod imenom Com-Šped d.o.o.. Početkom 90-tih godina tvrtka je započela i uvoz medicinskih te ortopedskih pomagala. Tvrtka je započela djelovanje u Varaždinu najprije kroz veleprodaju, ali uvidjevši sve veću potrebu korisnika za ortopedskim i medicinskim pomagalima tvrtka širi svoje poslovanje i na maloprodajne lokacije kako bi pružili direktnu opskrbu korisnika. Prve poslovnice otvaraju svoja vrata u Varaždinu te Varaždinskim Toplicama a kasnije se otvaraju poslovnice diljem Hrvatske – Zagreb, Pakrac, Slavonski Brod, Koprivnica, Zadar, Split, Osijek, Rijeka. 2012. godine tvrtka Com-Šped d.o.o. mjenja svoje ime u Orto Rea d.o.o..

Tvrtka Orto Rea d.o.o. trenutačno djeluje kao uvoznik, distributer te kao zastupnik desetak svjetski poznatih proizvođača. Među našim najznačajnijim partnerima je njemačka tvrtka Invacare, čiji smo generalni zastupnik i uvoznik u Hrvatskoj. Tvrtka Invacare je jedna od tri najrenomiranijih globalnih imena u segmentu proizvodnje i prodaje ortopedskih pomagala. Uz zastupstvo, razvili smo i vlastitu proizvodnju ortopedskih pomagala, s naglaskom na protetička i ortotička pomagala, medicinske krevete sa i bez motora, te noćne ormariće, internističke ležajeve i individualno izrađena invalidska kolica, po mjeri korisnika.

Orto rea je ugovorni je isporučitelj ortopedskih pomagala za HZZO u nekoliko grupa: antidekubitabilna pomagala, pulmološka pomagala, ortopedsko-rehabilitacijska pomagala, protetička pomagala.

Danas, tvrtka Orto Rea zapošljava preko 20 djelatnika . Naši djelatnici su stručno i profesionalno osposobljeni , kako bi mogli prevladati sve izazove s kojima se susreću u svome radu i pružiti kompletna rješenja za sve korisnika i njihove potrebe. Kontinuiranom edukacijom, usavršavanjem i usvajanjem novih rješenja na području medicinskih i ortopedskih pomagalima svojim korisnicima pružamo maksimalnu razinu usluge sukladno svim standardima.

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

[popup_cookie name="pum-2227" expires="1 month" sitewide]

Decline all Services
Accept all Services