NOVOSTI

zanimljivosti, savjeti, promo proizvoda...

02.11.2018.

Koliko dugo traju baterije za elektromotorne skutere?

Kako ispravno napuniti baterije za Vaš skuter uvijek povlači za sobom različite teorije kako i kada ih puniti.

Više >>>
05.10.2018.

Što su mobilne hodalice, te kako ih pravilno odabrati i koristiti

Postoji širok spektar hodalica za kretanje i to od standardnih (fiksnih) hodalica  do potpuno okretnih, hodalice s kotačićima, tzv. rolatora.

Više >>>
28.09.2018.

AKCIJA: Medicinski krevet Ergo Medley

Od 01.10.2018. do 31.12.2018. traje akcija na naš elektromotorni medicinski krevet Ergo Medley.  Krevet Ergo Medley podoban je za kućnu njegu, ima udoban sjedeći i ležeći položaj za pacijenta.

Više >>>
21.09.2018.

Da li možete samostalno provesti dan kod kuće?

Samostalan boravak kod kuće možda je bilo zadovoljstvo i užitak prije ozljede kralježnice.  Sigurno je bio osjećaj kao da ste na odmoru od posla ili škole. Sada kada imate ozljedu kralježnice,

Više >>>
14.09.2018.

PONUDA: Aktivna kolica Kuschall K - series

Ova aktivna invalidska kolica na poseban način pridonose osobnosti onog tko ih vozi. Preporuča se izuzetno aktivnim korisnicima. Küschall K - series predstavlja napredak u inovativnom dizajnu invalidskih kolica

Više >>>
04.09.2018.

Kako pronaći posao u invalidskim kolicima

Dobivanje novog posla nikad nije lako za bilo koga, ali za one koji su i invalidskim kolicima to može biti izuzetno teško.

Više >>>
OSTALI PROIZVODI

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services