NOVOSTI

zanimljivosti, savjeti, promo proizvoda...

31.10.2019.

AKCIJA od 01.11.: Medicinski krevet Ergo Medley & madrac

Od 01.11.2019. do 31.12.2019. traje akcija na naš elektromotorni medicinski krevet Ergo Medley. Krevet Ergo Medley podoban je za kućnu njegu, ima udoban sjedeći i ležeći položaj za pacijenta.

Više >>>
25.10.2019.

Pet izvrsnih aktivnosti za djecu u invalidskim kolicima

Lijepi su dani, topla je jesen, imamo želju izaći iz kuće. Donosimo pet odličnih aktivnosti koje biste mogli raditi sa svojim djetetom koje koristi kolica ili neko pomagalo.

Više >>>
11.10.2019.

Pet zdravstvenih savjeta koje bi svaki korisnik invalidskih kolica trebao znati

Može se reći da su mnogi (ako ne i svi) zdravstveni savjeti navedeni u ovom članku primjenjivi na svakog čitatelja, a ne samo za korisnike invalidskih kolica.

Više >>>
27.09.2019.

Pet načina kako prilagoditi vozilo za korisnika invalidskih kolica

Općenito mišljenje da je prilagođavanje vozila za prijevoz osoba u invalidskim kolicima skup i dugotrajan proces, nije uvijek istinito. Pravilnom pripremom, informacijama i dobrom opremom, prenamjena vozila osobama s invaliditetom može biti prilično jednostavna.

Više >>>
06.09.2019.

Školarci & studenti! Darujemo Vam POPUST DO -50 % na medicinsku odjeću i obuću

Povodom početka školske i akademske godine, školarcima i studentima darujemo popust do -50 % na na svu radnu i medicinsku obuću,te -15% na asortiman po narudžbi.

Više >>>
23.08.2019.

Invacare Orion i Comet skuteri: Sigurni, udobni i brzi

Invacare Orion i Comet skutere odlikuje sigurnost, pouzdanost, udobnost i brzina. Ovi proizvodi, prilagođeni aktivnostima svakodnevnog života, odvesti će vas kamo god želite; u trgovinu po namirnice ili na kakvu izlet - avanturu u park.

Više >>>
OSTALI PROIZVODI

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services