NOVOSTI

zanimljivosti, savjeti, promo proizvoda...

15.03.2019.

Razumijevanje potreba osoba sa invaliditetom nakon povratka iz bolnice kući

Povratak iz bolnice može biti anksiozno i frustrirajuće iskustvo. Ako čekate izlazak iz bolnice ili ste nedugo otpušteni , nadamo se da se osjećate bolje i da ste svjesni svojeg stanja.

Više >>>
22.02.2019.

Minimalistička invalidska kolica – za modno osviještene korisnike

Svakodnevno koristite invalidska kolica – ona su vaše pomagalo, „dio Vas“, poput naočala ili frizure, zašto biste onda pristali na kompromise kada se radi o vašem stilu?

Više >>>
08.02.2019.

Pet najpristupačnijih turističkih odredišta za osobe s invaliditetom

Putovanje osobi u invalidskim kolicima može biti zastrašujući proces i vjerojatno će imati mnoga pitanja. Više informacija donosimo u ovom članku.

Više >>>
01.02.2019.

Prilagodba radne okoline osobama s invaliditetom i kako se nositi s teškoćama, preprekama i diskriminacijom?

Ravnopravnost na radnom mjestu je glavna tema posljednjih nekoliko godina. Ali što je učinjeno na planu poboljšanja radnih uvjeta i radne okoline za osobe s invaliditetom?

Više >>>
14.12.2018.

Elektromotorni krevet: Ergo Medley - AKCIJA!

Akcija traje od od 01.12. do 31.01.2019. na medicinski krevet Ergo Medley. Više informacija o samom krevetu možete vidjeti u letku (galerija slika), te u video reklami kreveta. 

Više >>>
30.11.2018.

Kako izabrati najprikladniji hotelski smještaj za osobe s invaliditetom?

Biranje najprikladnije hotelske sobe, u teoriji bi trebalo biti lijepo iskustvo, ali kako sa sigurnošću odrediti koji će smještaj sadržajem najbolje odgovarati osobi s invaliditetom? Kako možete biti sigurni da ćete ugovoriti najprikladniji smještaj?

Više >>>
OSTALI PROIZVODI

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services