NOVOSTI

zanimljivosti, savjeti, promo proizvoda...

10.07.2020.

Predstavljamo (video) :LIFT ZA STUBIŠTA Homeglide

Pogledajte naš video u kom predstavljamo lift za stubišta Homeglide. Više informacija o proizvodu možete naći na našem webu u kategoriji Ostali asortiman > Liftovi i rampe

Više >>>
06.07.2020.

VIDEO: Champion 2.0 - NOVA aktivna invalidska kolica

Pogledajte naš video za nova aktivna kolica Champion 2.0. Više informacija o proizvodu možete naći na našem webu u kategoriji Aktivna invalidska kolica > Champion 2.0

Više >>>
03.07.2020.

Koje širine bi trebala biti vaša invalidska kolica?

Kada dođe vrijeme za kupnju novih invalidskih kolica, puno je detalja koje treba uzeti u obzir. Ovdje smo da vam objasnimo zašto biste i vi trebali odlučivati o širini Vaših kolica.

Više >>>
23.06.2020.

NOVO! DIZAJNIRAJ VLASTITA INVALIDSKA KOLICA

Probudite kreativca u sebi i u novom 3D konfiguratoru kolica personalizirajte svoja vlastita nova aktivna Kuschall kolica. Preko sljedećeg linka(gumba) konfigurirajte novu seriju Kuschall 2.0 aktivnih kolica.

Više >>>
22.04.2020.

AKCIJA! DEZINFEKCIJSKA SREDSTVA ZA RUKE I POVRŠINE

U ponudi imamo nova Infinity dezinfekcijska sredstva za površine i ruke. Naše proizvode možete kupiti u našim maloprodajama u Zagrebu i Varaždinu (dolje kontakt podaci).

Više >>>
10.04.2020.

Sretan Uskrs!

Tvrtka Orto Rea svojim kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima želi opuštajuće i vesele blagdane, sretan Uskrs!

Više >>>
OSTALI PROIZVODI

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services