NOVOSTI

zanimljivosti, savjeti, promo proizvoda...

06.09.2019.

Školarci & studenti! Darujemo Vam POPUST DO -50 % na medicinsku odjeću i obuću

Povodom početka školske i akademske godine, školarcima i studentima darujemo popust do -50 % na na svu radnu i medicinsku obuću,te -15% na asortiman po narudžbi.

Više >>>
23.08.2019.

Invacare Orion i Comet skuteri: Sigurni, udobni i brzi

Invacare Orion i Comet skutere odlikuje sigurnost, pouzdanost, udobnost i brzina. Ovi proizvodi, prilagođeni aktivnostima svakodnevnog života, odvesti će vas kamo god želite; u trgovinu po namirnice ili na kakvu izlet - avanturu u park.

Više >>>
14.08.2019.

OBAVIJEST KUPCIMA (RADNO VRIJEME)

U četvrtak 15.08. (blagdan Velike Gospe), te dana 16.08.(kolektivni odmor tvrtke) sve naše poslovnice biti će zatvorene. Od ponedjeljka (19.08.) sve poslovnice će raditi po redovnom radnom vremenu. Orto Rea

Više >>>
09.08.2019.

Mijenjanje predodžbe o pomagalima za osobe sa invaliditetom

Korištenje odgovarajućeg pomagala može Vam znatno olakšati kretanje i pružiti samopouzdanje kod obavljanje svakodnevnih aktivnosti npr; samostalni izlazak u invalidskim kolicima ili obavljanje kućanskih poslova.

Više >>>
26.07.2019.

OBAVIJEST KUPCIMA (RADNO VRIJEME) - maloprodaja Zagreb

Dragi naši kupci, obavještavamo Vas da naša maloprodaja u Zagrebu neće raditi u razdoblju od 05.08. - 16.08.

Više >>>
21.06.2019.

NOVO U PONUDI! Tricikl & stajalice (online letak)

U našem online letku pogledajte novi asortiman ortopedskih pomagala "Tricikl & stajalice". Tricikli su namijenjeni za djecu i odrasle sa motoričkim poteškoćama u razvoju.

Više >>>
OSTALI PROIZVODI

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services