NOVOSTI

zanimljivosti, savjeti, promo proizvoda...

20.01.2020.

Novotvorena poslovnica Orto Rea u Rijeci

Posjetite našu novootvorenu poslovnicu u Rijeci na adresi Ivana Žorža 39/3. U našoj maloprodaji nudimo široku ponudu ortopedsko-rehabilitacijskih pomagala, antidekubitabilna pomagala, pulmološka pomagala te protetička pomagala.

Više >>>
23.12.2019.

Čestit Božić i uspješnu novu 2020. godinu!

Tvrtka Orto Rea svojim kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima želi opuštajuće i vesele blagdane, te čestit Božić i uspješnu novu 2020. godinu!

Više >>>
20.12.2019.

OBAVIJEST KUPCIMA (RADNO VRIJEME ZA VRIJEME BLAGDANA)

Poštovani kupci, za vrijeme blagdana naše će poslovnice raditi prema sljedećem rasporedu

Više >>>
06.12.2019.

Invalidska kolica – bicikl - korak do jednakosti

Pročitajte priču spisateljice Raya Al-Jadir o tome kako su joj Invalidska kolica - bicikl promijenila život kao djetetu s invaliditetom i koliko je važna tjelesna aktivnost, čak i ako niste toga u potpunosti svjesni.

Više >>>
15.11.2019.

Pronađite odgovarajuću traku (gurtu) za transfer pomoću liftera

Transfer trake (gurte) različitih dizajna i veličina služe sa potporu korisnika prilikom transfera iz kolica ili u kolica sa lifterom.

Više >>>
31.10.2019.

AKCIJA od 01.11.: Medicinski krevet Ergo Medley & madrac

Od 01.11.2019. do 31.12.2019. traje akcija na naš elektromotorni medicinski krevet Ergo Medley. Krevet Ergo Medley podoban je za kućnu njegu, ima udoban sjedeći i ležeći položaj za pacijenta.

Više >>>
OSTALI PROIZVODI

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie


Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.
  • _ga
  • _gat
  • utm*

Decline all Services
Accept all Services